Специализирано изложение "Панаир на здравето"

18.03.2008 - 23.03.2008

От 18 до 23 март (вторник-неделя) в зала "Универсиада", София, ще се проведе специализирано изложение "Панаир на здравето". Това съобщиха организаторите от Български бизнес форум.

Официалното откриване на изложението ще се състои на 18 март (вторник) в 10:00 часа в зала "Универсиада".

Изложението дава възможност за професионална изява, срещи и договаряне между производители, дистрибутори, търговци и специалисти, предлагащи нови технологии, продукти и услуги, свързани със здравословния начин на живот и актуалните тенденции в грижите за здравето и красотата.

Основното мото на проявата е "Модерният начин на живот – хармония между здравословно хранене и спорт" с идеята за нов поглед към нашето здраве, повишаване качеството на живот, физическата и психическа активност и цялостния здравен статус. "Панаир на здравето" е насочен не само към специалистите в бранша, но и към всички, които искат да повлияят на здравето си чрез здравословно хранене и активни спортни занимания, да получат информация за биологичната роля и здравно значение на храните, ролята на хранителните добавки за балансираната диета и намаляването на риска от заболявания.

В първия изложбен ден - 18 март (вторник), от 10:30 часа ще се състои открита дискусия на тема "Епидемията затлъстяване", с водещ д-р Кирил Свиленов, с участието на проф. д-р Божидар Попов – Председател на Българското научно дружество по хранене и диететика, Ръководител катедра „Хигиена, Медицинска екология и Хранене” към МА; доц. д-р Даниела Попова – завеждащ клиника по метаболитни заболявания и диететика УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ”; ст.н.с. д-р Донка Байкова д.м. – НЦООЗ; ст.н.с. д-р Стефка Петрова д.м. – Ръководител направление „Храни и хранене”, НЦООЗ.

На 19 март (сряда), от 10:30 часа инж. Румен Кисьов – Директор на дирекция „Държавна собственост” – ДАМС ще представи Програмата за реконструкция и модернизация на спортните обекти и съоръжения, тяхното съобразяване с изискванията на съответните международни нормативи, стандартите на спортните федерации, както и създаване на условия за достъп на спортните обекти и съоръжения на хора с увреждания.

В четвъртък (20 март), от 10:30 часа, г-жа Красимира Бунджулова – Гл. Директор на Гл. Дирекция СУССВ при ДАМС, Андрей Панайотов – държавен експерт при ДАМС за гр. София и г-н Емил Вълчев – държавен експерт при ДАМС за Софийска област ще представят програмата „Спорт за децата в свободното време”.

В програмата на изложението са включени фирмени презентации, демонстрации на нови продукти, рекламни промоции от фирмите – участници в изложението.

Всяка вечер от 17:00 часа в основната зала на изложението ще се състоят презентации и демонстрации на водещи спортни клубове и сътезатели, сред които: Спортен клуб "Лукойл Иккен", Клуб по художествена гимнастика Левски, Кунфу център Сюангуей, Клуб по състезателни танци "Амаранд", Брейк клуб "Левски", Асоциация Капоейра – България, силови атлети – шоуто на най-силните мъже на България и др.

Специализираното изложение "Панаир на здравето" ще бъде отворено за всички посетители всеки ден от 10:00 до 19:00 часа с вход-свободен.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
Полезно от Мрежата
7sport.net