Тайните на женското бюро

25.02.2013
по статията работи: Теодора Пенева
5 неща, които ще намерите в офиса на всяка дама
Тайните на женското бюро

Казват, че съдържанието на дамската чанта е една от най-големите световни мистерии. Е, до голяма степен можем да отнесем тази слава и към друг символ на работещата жена – дамското работно бюро. Най-вече защото в хода на женската еманципация представителките на нежния пол станаха все по-ангажирани и постепенно съдържанието на безценната чанта се „изсипа“ на новия ѝ приятел – още по-безценната работна мебел. Просто за да бъде винаги на една ръка разстояние, обясняват колегите от сайта Jenite.bg. Оттам ни представят и списък с това какво най-често можем да намерим на бюрото на една дама в нейния офис.

Козметика

Жизненоважна група от продукти. Тя включва на първо място дезодорант, без който никоя дама не би издържала осемчасовия напрегнат ден. Ако пропуснем различните „малки тайни“ на жената под формата на кремове и лосиони, другата покупка, която неизменно стои на една ръка разстояние (в горното чекмедже) от всяка жена, са дамските превръзки и тампони.

Гримове

Тази група е тясно свързана с предходната. Осигурява безупречен вид по всяко време на работния ден. Някои жени имат толкова гримове на работното си място, колкото и в собствената си тоалетка.

Болкоуспокояващи

Главоболие, болки в корема, дори зъбобол – всички тези неразположения са враг на работната ефективност. В такива случаи един блистер универсални болкоуспокояващи таблетки на бюрото върши чудеса (като се внимава с честотата и дозировката на приемане, разбира се).

Храна

Колкото повече учени доказват с изследванията си колко е вредно храненето „на крак“ и пред компютър, толкова повече го възприемаме като основен навик. Когато стане време за обедната пауза, жените, както и мъжете, често предпочитат да останат в офиса и да наваксат с работата си, вместо да се хранят навън. Ето защо кутия с обяд или такъв под друга форма е сред обичайните неща, които можем да намерим на едно дамско бюро.

Дъвки

Идват съвсем логично след параграфа с храната, нали? Да, пакет дъвки замества четката и пастата за зъби след обяда или леката следобедна закуска. Стига да се консумират така, че да не дразнят околните, разбира се.

И така, след като знаете какво можете да очаквате да намерите на едно женско бюро, е време да спрете да се чудите защо там винаги е такъв хаос. Хаосът обаче е само привиден, тъй като всяка дама е загубена без всяко едно от посечените неща.

Още интересна информация за дамския свят може да научите при колегите от Jenite.bg.

Тази статия ви хареса? Следете всичко най-интересно от Econ.bg и във
Оцени статията:
5.00/1
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Зимна приказка
Лекарят ми предписа 2 литра вода на ден. Сметнах я в кубчета лед и ми излезе 14 уискита...
На този ден 12.04   238 г. – Римският император Гордиан II загива в битка с Максимин Трак, а баща му, съимператор Гордиан I се самоубива, научавайки за смъртта на сина си. 467 г....